...

Over Lip-Smacking Food

Lip Smacking Food is ontstaan door de ambitie voor ondernemen en de  liefde voor eten en gastgerichtheid. Met oprechte aandacht eten bereiden en zorgen dat de dienst als prettig wordt ervaren, door te werken vanuit het hart.

Na ruim twaalf jaar rond te lopen met verschillende plannen en tegelijkertijd allerlei rollen in het bedrijfsleven te hebben vervult heb ik in juni 2019 de knoop doorgehakt. Me4you2  een onderneming die bestaat uit meerdere takken is een feit! Ik doe eindelijk wat ik echt leuk vind, mensen blij maken met mijn verschillende diensten.

Een van deze diensten is Lip-Smacking Food. Wij presenteren een gevarieerde menukaart. Voor elk moment van de dag wat lekkers. U kunt bijvoorbeeld tussen de middag genieten van de huisgemaakte warme broodjes als, bakkeljauw, kerrie kip, pikante gehaktballetjes. heerlijk seizoenssoepen, salades en meer. Daarnaast hebben wij voor elke gelegenheid fingerfood en hapjes. Zin in wat zoets? Probeer dan ook eens een wortelcake of een van de andere lekkernijen.

Bij Lip-Smacking Food geniet u dagelijks van kwaliteit en service met de juiste prijs.